Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol

Home / Diensten / Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Zorgeloos Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol. Geroutineerd verzorgen wij uw vervoer van en naar de luchthaven. Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol, Rotterdam, Brussel of Düsseldorf gaat, uw chauffeur kent de locatie. Hij houdt uw aankomst- en vertrektijden in de gaten en wacht u bij aankomst op de afgesproken plaats op. Naar wens neemt hij de bagage van u over. De Alphense Taxi Centrale verzorgt ook het vervoer van uw gasten van en naar de luchthaven. Onze chauffeurs zijn meertalig. Namens u heten zij uw gasten bij aankomst graag van harte welkom. Een taxi van Alphen aan den Rijn omstreken naar luchthaven Schiphol boekt u al vanaf € 47,50.

Onze Chauffeurs zorgen voor u

Uiteraard wordt u geholpen met uw bagage en indien u dat wenst, halen wij u ook weer op als u terug bent van uw vakantie. U betaalt vaste prijs een welke behoort tot één van de goedkoopste in de regio. Er wordt niet gecombineerd, u krijgt lekker een taxi voor u alleen.

Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol ophaalservice

Indien u van de ophaalservice gebruik maakt verzoeken wij u uw vluchtnummer, herkomst en de aankomsttijd op het vliegveld aan ons door te geven. Wij kunnen zodoende vertragingen in de gaten houden en daar op anticiperen. Bij de ophaalservice is een mobiel nummer verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen als het vliegtuig al geland is en onze chauffeur u niet direct kan vinden of als u wat langer op uw bagage moet wachten. U dient zich, nadat u uw bagage heeft, naar vertrek hal 3 deur D (‘s nachts deur C) alwaar de chauffeur op u staat te wachten. Taxi Alphen aan den Rijn Schiphol

© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale