wiezijnwijicoon

Organisatie

Alphense Taxi Centrale Chauffeurs diensten streeft naar een zo hoog mogelijke klant tevredenheid. Ze heeft niet ten doel de grootste te worden of te zijn, wél de beste. Het gaat de Alphense Taxi Centrale om de beleving van de klant. Deze beleving vormt uiteindelijk het bestaansrecht van onze organisatie.

ervaringicoon

Representatief

Met ons goed verzorgde wagenpark, bestaande uit de E- en S-klasse modellen van Mercedes, komt u representatief voor de dag. Onderweg werkt u ongestoord door. Het verlies van kostbare reistijd is verleden tijd. Uiteraard zijn al onze wagens schoon, voorzien van airconditioning, navigatie en vrij van schade en/of reclame.

Klanttevredenheidicoon

De klant

Om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, moeten zowel de eigenaren als medewerkers heel erg betrokken en flexibel zijn. De wens van de Cliënt staat centraal en hierop wordt ingespeeld. Omdat de chauffeurs het visitekaartje van de Alphense Taxi Centrale zijn, hechten we veel waarde aan goede contacten en opleidingen.

De Alphense Taxi Centrale

Wellicht wilt u gereden worden, maar heeft u geen behoefte aan een fulltime chauffeur. U heeft behoefte aan maatwerk en vooral professioneel maatwerk. Iedere chauffeur van Taxi Centrale Alphen vormt het visitekaartje van het bedrijf. Daarom hanteren we strenge selectiecriteria.

9 jaar ervaring in de taxi branche heeft ons geleerd welke eigenschappen een privéchauffeur moet hebben om zoveel mogelijk rijcomfort en service te bieden. Het resultaat is een de DRVRS-methode die onze chauffeurs moeten beheersen om in aanmerking te komen voor een functie binnen ons bedrijf. Dit alles om de beleving voor u optimaal te houden.

Deze methode vindt u terug binnen diverse diensten van Taxi Centrale Alphen. U komt ons niet alleen tegen binnen de Gemeente Alphen aan den Rijn, maar ook daarbuiten.

  • Discretie

  • Rijvaardigheid

  • Veiligheid

  • Representativiteit

  • Stiptheid

Kortom

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De klant helpen bij het instappen, aanname van bagage, het indien nodig plannen van een alternatieve route of gewoon een ontspannen gesprek. Indien gewenst en mogelijk kunt u gebruik blijven maken van dezelfde chauffeur. Dit wordt vaak door onze klanten als prettig ervaren en heeft veel praktische voordelen zoals herkenning op een druk vliegveld. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de door ons geleverde diensten, dan stellen wij het op prijs als u ons dit altijd meldt. Wij willen graag onze servicegraad hoog houden en waarderen uw opmerkingen en wensen.

© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale