Tijdens de corona crisis blijven wij actief. Je kan zonder zorgen naar je bestemming. Lees meer over een taxi tijdens corona.

Boek gemakkelijk je taxi

Vrijblijvend je prijs berekenen!

[adressen_invullen]

Taxi Nieuwkoop Bestellen

bij de nummer één vervoerder van de Regio. Je kan VANUIT HÉÉL NEDERLAND een taxi bestellen. Voor een vaste lage prijs naar je bestemming.

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Personen en Zakelijk-vervoer | Groepsvervoer | Trouwvervoer | Uitgaansvervoer

Heeft u snel een Taxi nodig in Nieuwkoop? Bel ons nu! Een chauffeur die bij u in de buurt is zal direct naar u toe komen. Bij Taxi Nieuwkoop staat de klant centraal. Of u nu een afspraak hebt overdag, lekker gaat varen op de Nieuwkoopse plassen, of u in de vroege ochtend al op de luchthaven moet zijn. Wij laat u niet wachten! Comfortabel en betaalbaar vervoer door ervaren chauffeurs. Nette voertuigen waarin u tijdens de rit dus ontspannen verblijft. Ook voor internationale bestemmingen bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: heeft nu of binnenkort een taxi nodig, wij staan voor u klaar.

24/7 vervoer naar alle luchthavens (Benelux)

Zowel voor korte ritten als verre bestemmingen zit u bij Taxi Nieuwkoop goed. U wordt vervoerd in luxe Mercedes of Tesla voertuigen voorzien van alle comfort. Snel en vooral veilig zorgen onze chauffeurs dat u uw bestemming bereikt. Misschien wilt u vooruit een rit bestellen? Bel ons, of reserveer online. Een chauffeur zal bovendien ten alle tijden op tijd bij u aankomen. Taxi Nieuwkoop hanteert lage tarieven tegen een hoge kwaliteit. Heeft u nu een taxi nodig? Wij staan klaar voor u. Bel onze centrale nu op, geef uw ophaal locatie door en wij sturen direct een taxi. Ten slotte zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt op ons rekenen!

Reviews

Reviews van onze klanten

4

Escroquerie

Nous avons commandé par téléphone 2 transferts entre ALPHEN et l'aéroport de SCHIPOL . On nous annonce un tarif de [...]
- SULNIAC
4

Te duur en bij pin betaling zo maar extra gevraagd

Te veel betaald voor een korte rit en bij pin betaling zo maar vijf euro extra gevraagd. De eerste en [...]
- Alphen aan den Rijn
128 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Wagenpark

Tesla Elektrisch

Model X 2018

Zeer ruim

Een ware beleving

Mercedes-Benz

S klasse 2020

Uiterst comfortabel

Vervoer in stijl

Mercedes-Benz

Vito 2019

Tot 8 personen

Met reisbagage

wiezijnwijicoon

Wie zijn wij

De Alphense Taxi Centrale is een invloedrijke speler op het gebied van personenvervoer in deze regio. Onze chauffeurs staan dan ook dag en nacht voor u klaar. Met vele jaren ervaring in de branche kennen wij de wensen van onze klanten en streven wij ernaar ons service niveau hoog te houden. Door middel van een goede planning en het monitoren zijn wij vrijwel altijd op tijd de locatie.

ervaringicoon

Onze ervaring

Elf jaar chauffeurservaring heeft ons geleerd welke eigenschappen een chauffeur moet hebben om rij- comfort en service te bieden. Het goed verzorgen van het wagenpark is dan ook erg belangrijk. En daarom kiezen wij enkel voor dealer onderhoud. Bovendien controleren wij dagelijks de taxi’s. Om te zorgen dat zowel u als ons personeel veilig over de weg.

Klanttevredenheidicoon

Tevredenheid

Taxi Nieuwkoop streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Met een klanttevredenheid van 97 % geniet een scala van klanten elke dag weer de service die ze verdienen. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten inmiddels wat ze kunnen verwachten. Een 100 % score is wellicht niet haalbaar. Desondanks blijven wij ons best doen!

Wij rijden onder andere voor:

alarmsysteem voor iedereen
© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale