Tijdens de corona crisis blijven wij actief. Je kan zonder zorgen naar je bestemming. Lees meer over een taxi tijdens corona.

Boek gemakkelijk je taxi

Vrijblijvend je prijs berekenen!

[adressen_invullen]

Taxi Woubrugge Bestellen

bij de nummer één vervoerder van de Regio. Je kan VANUIT HÉÉL NEDERLAND een taxi bestellen. Voor een vaste lage prijs naar je bestemming.

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Personen en Zakelijk-vervoer | Groepsvervoer | Trouwvervoer | Uitgaansvervoer

Taxi Woubrugge is uw vervoerspartner voor de hele omgeving. Wilt u van Woubrugge naar Alphen aan den Rijn, of de andere kant op naar Amsterdam? Misschien wilt u naar Restaurant De Dyck. Wilt u nu opgehaald worden? Bel dan 0172 – 532 344. De centrale zorgt ervoor dat een chauffeur binnen kort termijn bij u aankomt. Wij rijden met wagens van 2018 en nieuwer. Bovendien zijn onze tarief scherp. Dat wil zeggen dat u tegen schappelijk tarief van a naar b reist. Zowel voor korte ritjes als voor lange. Daarnaast zelfs internationale ritten. Altijd professionele chauffeurs en wij hebben het Taxi TX-keurmerk.

24/7 vervoer naar alle luchthavens (Benelux)

Nu een taxi nodig? Bel ons direct. De centrale zal dan de dichtstbijzijnde chauffeur direct naar u toe sturen. Dit zodat u snel op uw bestemming kan komen. Taxi Woubrugge biedt uitstekende service. In de taxi kunt u contante betalen. Maar ook pinnen en gebruik maken van een credit card. Voor grotere groepen zullen wij een busje sturen. Daarin kunnen tot 8 personen vervoerd worden. Gelieve dit aan te geven bij de centrale. Onze medewerkers zijn te allen tijde klantvriendelijk. Onze voertuigen zijn allemaal jonger dan 5 jaar. Hierdoor zult u snel, maar ook zeker in alle comfort ontspannen kunt reizen. Kortom: Hopelijk zien wij u snel in 1 van onze taxi’s!

Reviews

Reviews van onze klanten

4

Escroquerie

Nous avons commandé par téléphone 2 transferts entre ALPHEN et l'aéroport de SCHIPOL . On nous annonce un tarif de [...]
- SULNIAC
4

Te duur en bij pin betaling zo maar extra gevraagd

Te veel betaald voor een korte rit en bij pin betaling zo maar vijf euro extra gevraagd. De eerste en [...]
- Alphen aan den Rijn
128 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Wagenpark

Tesla Elektrisch

Model X 2018

Zeer ruim

Een ware beleving

Mercedes-Benz

S klasse 2020

Uiterst comfortabel

Vervoer in stijl

Mercedes-Benz

Vito 2019

Tot 8 personen

Met reisbagage

wiezijnwijicoon

Wie zijn wij

De Alphense Taxi Centrale is een invloedrijke speler op het gebied van personenvervoer in deze regio. Onze chauffeurs staan dan ook dag en nacht voor u klaar. Met vele jaren ervaring in de branche kennen wij de wensen van onze klanten en streven wij ernaar ons service niveau hoog te houden. Door middel van een goede planning en het monitoren zijn wij vrijwel altijd op tijd de locatie.

ervaringicoon

Onze ervaring

Elf jaar chauffeurservaring heeft ons geleerd welke eigenschappen een chauffeur moet hebben om rij- comfort en service te bieden. Het goed verzorgen van het wagenpark is dan ook erg belangrijk. En daarom kiezen wij enkel voor dealer onderhoud. Bovendien controleren wij dagelijks de taxi’s. Om te zorgen dat zowel u als ons personeel veilig over de weg.

Klanttevredenheidicoon

Tevredenheid

Taxi Woubrugge streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Met een klanttevredenheid van 97 % geniet een scala van klanten elke dag weer de service die ze verdienen. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten inmiddels wat ze kunnen verwachten. Een 100 % score is wellicht niet haalbaar. Desondanks blijven wij ons best doen!

Wij rijden onder andere voor:

alarmsysteem voor iedereen

© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale