Evenementenservice

Home / Diensten / Evenementenservice

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Een diner, een vermoeiende vergadering of een feest. Het zijn voorbeelden uit de praktijk waarbij onze Thuisbrengservice een welkome oplossing is. De Alphense Taxi Centrale Thuisbrengservice biedt een chauffeursservice aan waarbij u in uw eigen auto naar huis wordt gereden. Onze dekking gaat verder dan Alphen aan den Rijn en omgeving en geldt voor de hele Randstad. Gemak en veiligheid staan voorop. U kunt op ons vertrouwen.

Auto met deur open

Veilig en snel

Taxi Alphen aan den Rijn zorgt ervoor dat uw gasten veilig en snel naar huis worden gebracht! Wij zijn uw partner wanneer het gaat om een georganiseerd bedrijfsfeest, verjaardag of trouwerij waarbij u transport wenst voor uw gasten. Alles valt te bespreken. Wij doen niet moeilijk bij de Alphense Taxi Centrale. Betreft het een zeer groot evenement waarbij tientallen taxi’s nodig zijn. We ondersteunen u bij het organiseren van vervoer voor uw evenement. Denken met u mee over de bezoekersstromen en coördinatie. Of u nu luxe touringcar, luxe taxi’s of luxe busjes wilt inzetten, wij hebben alles in huis. Wij hebben zeer goede relaties opgebouwd in de hele regio waardoor wij samen met onze con-collega’s uw opdracht tot een succes weten te brengen.

Evenementen taxi service

Het hele jaar door staan de chauffeurs van de Alphense Taxi Centrale klaar voor u! Wij zullen u veilig, comfortabel, snel en tegen scherpe tarieven op uw plaats van bestemming brengen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0172 – 532 344, een reservering maken via ons reserveringsformulier, een terugbelverzoek indienen onderaan deze pagina of contact opnemen via het contactformulier.

Grote festivals en evenementen in Alphen aan den Rijn en omstreken.

Op grote evenementen en festivals zoals Lakeside in Alphen aan den Rijn, Amsterdam Dance Event in Amsterdam, Toppers in Concert in de Amsterdam Arena, Welcome to the Future in Het Twiske, North sea Jazz in Ahoy Rotterdam en Concert at sea op de Brouwersdam in Zeeland kunt u taxi’s van de Alphense Taxi Centrale tegenkomen. En uiteraard kunt u vooraf gaant aan feesten of festivals contact met ons opnemen om zeker te zijn van een heen of terug reis. Wanneer u minimaal 48 uur van te voren reserveerd kunnen wij tevens vaste tarieven met u afspraken welke lager uit zullen vallen dan wanneer deze op de meter gereden worden.

© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale