Tijdens de corona crisis blijven wij actief. Je kan zonder zorgen naar je bestemming. Lees meer over een taxi tijdens corona.

Boek gemakkelijk je taxi

Vrijblijvend je prijs berekenen!

Taxi Ter Aar Bestellen

bij de nummer één vervoerder van de Regio. Je kan VANUIT HÉÉL NEDERLAND een taxi bestellen. Voor een vaste lage prijs naar je bestemming.

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Personen en Zakelijk-vervoer | Groepsvervoer | Trouwvervoer | Uitgaansvervoer

Taxi Ter Aar is uw partner bij uitstek als het gaat om personenvervoer binnen de gemeente Ter Aar. Daarnaast haalt onze chauffeurs u overal op in Ter Aar en omgeving. Voor zowel korte ritjes binnen Ter Aar, als langere ritten in de hele omgeving staan wij voor u klaar. Misschien wilt u er even tussen uit? Lekker een dagje in de binnenstad van Amsterdam? Ook dan staan wij voor u klaar. Voor lage tarieven dragen wij zorg dat u snel maar vooral ook veilig ter plaatse bent. Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar! Midden in de nacht naar Schiphol toe? Een van onze professionele chauffeurs zal tijdig bij u arriveren.

24/7 vervoer naar alle luchthavens (Benelux)

Taxi Ter Aar vind het belangrijk dat u comfortabel in luxe voertuigen wordt vervoerd en daarnaast tijdig op uw bestemming aankomt. En dat tegen lage tarieven. Ons wagenpark heeft hoogwaardige modellen van de merken Mercedes en Tesla. Lekker een muziekje horen tijdens de rit? Of misschien toch liever in alle stilte reizen? U heeft het bij ons voor het zeggen! Bel ons nu. Een chauffeur in de buurt komt meteen naar u toe. De gehele week en het hele jaar zijn wij bereikbaar voor u! Reserveer uw rit of maak een afspraak bij Taxi Ter aar voor een later moment. Wij hebben een verzorgd wagenpark en rijden tegen zeer concurrerende tarieven.

Reviews

Reviews van onze klanten

4

Escroquerie

Nous avons commandé par téléphone 2 transferts entre ALPHEN et l'aéroport de SCHIPOL . On nous annonce un tarif de [...]
- SULNIAC
4

Te duur en bij pin betaling zo maar extra gevraagd

Te veel betaald voor een korte rit en bij pin betaling zo maar vijf euro extra gevraagd. De eerste en [...]
- Alphen aan den Rijn
128 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Wagenpark

Tesla Elektrisch

Model X 2018

Zeer ruim

Een ware beleving

Mercedes-Benz

S klasse 2020

Uiterst comfortabel

Vervoer in stijl

Mercedes-Benz

Vito 2019

Tot 8 personen

Met reisbagage

wiezijnwijicoon

Wie zijn wij

De Alphense Taxi Centrale is een invloedrijke speler op het gebied van personenvervoer in deze regio. Onze chauffeurs staan dan ook dag en nacht voor u klaar. Met vele jaren ervaring in de branche kennen wij de wensen van onze klanten en streven wij ernaar ons service niveau hoog te houden. Door middel van een goede planning en het monitoren zijn wij vrijwel altijd op tijd de locatie.

ervaringicoon

Onze ervaring

Elf jaar chauffeurservaring heeft ons geleerd welke eigenschappen een chauffeur moet hebben om rij- comfort en service te bieden. Het goed verzorgen van het wagenpark is dan ook erg belangrijk. En daarom kiezen wij enkel voor dealer onderhoud. Bovendien controleren wij dagelijks de taxi’s. Om te zorgen dat zowel u als ons personeel veilig over de weg.

Klanttevredenheidicoon

Tevredenheid

De Alphense Taxi Centrale streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Met een klanttevredenheid van 97 % geniet een scala van klanten elke dag weer de service die ze verdienen. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten inmiddels wat ze kunnen verwachten. Een 100 % score is wellicht niet haalbaar. Desondanks blijven wij ons best doen!

Wij rijden onder andere voor:

alarmsysteem voor iedereen
© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale