Wij rijden onder andere voor:

Tijdens de corona crisis blijven wij actief. Je kan zonder zorgen naar je bestemming. Lees meer over een taxi tijdens corona.

Boek gemakkelijk je taxi

Vrijblijvend je prijs berekenen!

[adressen_invullen]

Taxi Boskoop Bestellen

bij de nummer één vervoerder van de Regio. Je kan VANUIT HÉÉL NEDERLAND een taxi bestellen. Voor een vaste lage prijs naar je bestemming.

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Personen en Zakelijk-vervoer | Groepsvervoer | Trouwvervoer | Uitgaansvervoer

Taxi Boskoop is de vervoerder voor de hele regio. Naar een grote stad, Station Boskoop of een ijsje halen bij Janssen’s ijssalon. Het maakt voor ons allemaal niet uit. Zolang u maar tevreden bent over onze dienstverlening. Bel onze centrale nu op. Een chauffeur zal snel ter plaatste zijn om u zo snel mogelijk naar plaats van bestemming te brengen. Wij zijn al jaren actief in de regio en onze chauffeurs zijn allemaal ervaren. Misschien wilt u voor een later moment een taxi te bestellen. Doe dit door te bellen of online een reservering te maken. Tenslotte hanteren wij Lage tarieven, zijn wij snel ter plaatste. en zijn contant/pin/creditcard betalingen mogelijk in de taxi.

24/7 vervoer naar alle luchthavens (Benelux)

Met zware koffers naar het vliegveld? Bijvoorbeeld naar Schiphol of Rotterdam Airport? Geen probleem. Een chauffeur zal u assisteren waardoor u op tijd op het vliegveld aan komt zodat u uw vlucht nooit mist. Vandaar dat wij een groot deel van de inwoners van Boskoop bedienen. 24 uur per dag en 7 dagen in de week komt een chauffeur wanneer u wenst u ophalen. Uiteraard helpen wij u ten alle tijden als u zware of veel bagage (trolley koffer) bij u draagt. Overal kunnen wij u ophalen. Bijvoorbeeld bij de Snijdelwijk, Flora Party & Events, Station Boskoop of de Zuidkade.

Reviews

Reviews van onze klanten

4

Escroquerie

Nous avons commandé par téléphone 2 transferts entre ALPHEN et l'aéroport de SCHIPOL . On nous annonce un tarif de [...]
- SULNIAC
4

Te duur en bij pin betaling zo maar extra gevraagd

Te veel betaald voor een korte rit en bij pin betaling zo maar vijf euro extra gevraagd. De eerste en [...]
- Alphen aan den Rijn
128 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Wagenpark

Tesla Elektrisch

Model X 2018

Zeer ruim

Een ware beleving

Mercedes-Benz

S klasse 2020

Uiterst comfortabel

Vervoer in stijl

Mercedes-Benz

Vito 2019

Tot 8 personen

Met reisbagage

wiezijnwijicoon

Wie zijn wij

De Alphense Taxi Centrale is een invloedrijke speler op het gebied van personenvervoer in deze regio. Onze chauffeurs staan dan ook dag en nacht voor u klaar. Met vele jaren ervaring in de branche kennen wij de wensen van onze klanten en streven wij ernaar ons service niveau hoog te houden. Door middel van een goede planning en het monitoren zijn wij vrijwel altijd op tijd de locatie.

ervaringicoon

Onze ervaring

Elf jaar chauffeurservaring heeft ons geleerd welke eigenschappen een chauffeur moet hebben om rij- comfort en service te bieden. Het goed verzorgen van het wagenpark is dan ook erg belangrijk. En daarom kiezen wij enkel voor dealer onderhoud. Bovendien controleren wij dagelijks de taxi’s. Om te zorgen dat zowel u als ons personeel veilig over de weg.

Klanttevredenheidicoon

Tevredenheid

Taxi Boskoop streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Met een klanttevredenheid van 97 % geniet een scala van klanten elke dag weer de service die ze verdienen. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten inmiddels wat ze kunnen verwachten. Een 100 % score is wellicht niet haalbaar. Desondanks blijven wij ons best doen!

Wij rijden onder andere voor:

alarmsysteem voor iedereen

© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale