Internationale taxi

Home / Diensten / Internationale taxi

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Wilt u naar een internationale Europese bestemming en heeft een auto daarbij de voorkeur? Ook daarvoor kunt u terecht bij de Alphense Taxi Centrale. Wij verzorgen plezierige ritten naar diverse landen en bestemmingen binnen de Europese Unie. Dit gebeurt uiteraard tegen vaste tarieven, zodat u nooit voor verassingen staat. Wij stippelen uw gehele reis uit. Hiermee houden wij rekening met gemiddelde verkeersdrukte. Maar ook de real-time verkeersinformatie houden wij in de gaten. Natuurlijk zorgen wij ook voor een rustmoment tussendoor.

Straatbeeld New York

Comfortabel en Voordelig

Internationaal taxi vervoer moet comfortabel zijn. In de meeste gevallen zit u toch een lange tijd in de taxi en dit is uitsluitend prettig wanneer de taxi comfortabel is.

De Alphense Taxi Centrale heeft enkel E- en S-klasse voertuigen van Mercedes waar u gegarandeerd prettig en ontspannen in zit. U zult de rit ervaren als zeer aangenaam. De prijzen voor internationaal vervoer zijn vast en voordelig. Uiteraard kunt u enkele prijzen via onderstaande button raadplegen. Heeft u een andere bestemming dan vernemen wij dit graag van u om op basis van uw behoefte een speciaal vast tarief te bepalen.

Een zorgeloze reis waarin u productief kunt zijn

Gebruik maken van Internationaal taxivervoer kan de juiste keuze zijn wanneer u de bestemming bezoekt voor een zakelijke meeting. U heeft onderweg alle tijd om u voor te bereiden op deze meeting. U komt uitgerust aan op de plaats van bestemming, u ziet er representatief en fit uit en u bent gegarandeerd op tijd voor uw business meeting.

Internationaal taxi vervoer voor iedereen

Uiteraard is zakelijk vervoer niet de enige mogelijkheid voor internationaal vervoer. Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag op vakantie wilt naar het buitenland, maar dat u door vliegangst liever met de auto reist. Ook dan staan wij voor u klaar met de internationale taxi van Taxi Centrale Alphen

© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale