Thuisbrengservice

Home / Diensten / Thuisbrengservice

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Een diner, een vermoeiende vergadering of een feest. Het zijn voorbeelden uit de praktijk waarbij onze Thuisbrengservice een welkome oplossing is. De Alphense Taxi Centrale Thuisbrengservice biedt een chauffeursservice aan waarbij u in uw eigen auto naar huis wordt gereden. Onze dekking gaat verder dan Alphen aan den Rijn en omgeving en geldt voor de hele Randstad. Gemak en veiligheid staan voorop. U kunt op ons vertrouwen.

Zekerheid & Duidelijkheid

De chauffeur, afkomstig uit uw regio reist af naar het ophaal punt middels het ov. U zult een sms ontvangen zodra hij klaar staat en zal dan blijven wachten tot u klaar bent. Onze chauffeurs zijn verzekerd voor cascoschade aan uw auto (tot € 6.000,-). In geval van een all-risk verzekering is de Alphense Taxi Centrale verzekerd tegen uw eigen risico en/of terugval in no-claim korting voor een periode van drie jaar. Ook hebben alle chauffeurs een schade-inzittendenverzekering (SVI Collectief). Indien het startadres bij het aangegeven tijdstip niet haalbaar is met het OV, krijgt u vooraf een indicatie van de meerprijs.

Voorwaarden en Bepalingen

Aanvragen kunt u tot 48 uur van te voren indienen Alle tarieven zijn exclusief 6% BTW De eerste 15 minuten aanwezigheid van de chauffeur, is inbegrepen Overige wachttijd zal worden doorbelast à € 40.65 p/u Bij het afzetten van meerdere personen op verschillende adressen berekenen wij een toeslag van € 10,00 per adres Op erkende Feestdagen kost de Thuisbrengservice € 150,00 In het weekend, op erkende feestdagen en van 16 juli tot 16 augustus belasten wij een reiskostentoeslag door van € 15,00 omdat studenten dan niet gratis kunnen reizen met het openbaar vervoer

© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale