Tijdens de corona crisis blijven wij actief. Je kan zonder zorgen naar je bestemming. Lees meer over een taxi tijdens corona.

Boek gemakkelijk je taxi

Vrijblijvend je prijs berekenen!

Ophaaladres

Bestemming

Extra stop toevoegen

Tussenstop 1

Extra stop toevoegen

Tussenstop 2

Extra stop toevoegen

Tussenstop 3


Vind prijzen

Taxi Hazerswoude Dorp Bestellen

bij de nummer één vervoerder van de Regio. Je kan VANUIT HÉÉL NEDERLAND een taxi bestellen. Voor een vaste lage prijs naar je bestemming.

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven
Wagenpark

Tesla Elektrisch

Model X 2018

Zeer ruim

Een ware beleving

Mercedes-Benz

S klasse 2020

Uiterst comfortabel

Vervoer in stijl

Mercedes-Benz

Vito 2019

Tot 8 personen

Met reisbagage

Personen en Zakelijk-vervoer | Groepsvervoer | Trouwvervoer | Uitgaansvervoer

Snel taxi vervoer nodig? Nu direct? Bel ons dan nu ! Onze centralist zal gelijk de chauffeur die dicht bij u in de buurt is naar u toe sturen. Het maakt niet uit waar u opgehaald wilt worden. Op de Dorpsstraat, Ferdinand Bolstraat, Dorpshuis De Juffrouw of bij het eetcafé de Egelantier. Het is allemaal geen enkel probleem. Vooraf een taxi bestellen. Dit kan zowel telefonisch, online via reserveren en zelfs via WhatsApp. Kortom: Het is dus allemaal mogelijk bij Taxi Hazerswoude Dorp.

24/7 vervoer naar alle luchthavens (Benelux)

Misschien heeft u voor een langere tijd taxi vervoer nodig en wilt u dus middels een maandelijkse factuur betalen. Taxi Hazerswoude Dorp doet niet moeilijk. Wij bespreken uw wensen en zullen u daarnaast tegen vast/gereduceerd tarief op rekening laten reizen. Wilt u liever een directiechauffeur die in bezit is van het CCV-D certificaat of het internationale DEKRA-certificaat. Geen probleem wij verzorgen dit voor u. In luxe Mercedes of Tesla voertuigen die jonger zijn dan 5 jaar vervoeren wij u in al het comfort dat u u kan wensen naar plaats van bestemming. Bovendien kunt u tijdens uw reis perfect doorwerken. Heeft u andere wensen? Maakt u deze dan kenbaar bij de centrale van Taxi Hazerswoude Dorp en wij zullen deze met u doornemen.

Reviews

Reviews van onze klanten

10

Altijd op afgesproken tijd nooit te laat

Heb tot nu toe geen een keer meegemaakt dat de chauffeur niet op tijd was en altijd vriendelijk
- Alphen aan den Rijn
9

Goede service

Ik ben tevreden met de taxidienst van de alphense taxi centrale. Het boeken ging erg gemakkelijk en de uitvoering liep [...]
- Vreugd
119 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10
wiezijnwijicoon

Wie zijn wij

De Alphense Taxi Centrale is een invloedrijke speler op het gebied van personenvervoer in deze regio. Onze chauffeurs staan dan ook dag en nacht voor u klaar. Met vele jaren ervaring in de branche kennen wij de wensen van onze klanten en streven wij ernaar ons service niveau hoog te houden. Door middel van een goede planning en het monitoren zijn wij vrijwel altijd op tijd de locatie.

ervaringicoon

Onze ervaring

Elf jaar chauffeurservaring heeft ons geleerd welke eigenschappen een chauffeur moet hebben om rij- comfort en service te bieden. Het goed verzorgen van het wagenpark is dan ook erg belangrijk. En daarom kiezen wij enkel voor dealer onderhoud. Bovendien controleren wij dagelijks de taxi’s. Om te zorgen dat zowel u als ons personeel veilig over de weg.

Klanttevredenheidicoon

Tevredenheid

Taxi Hazerswoude Dorp streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Met een klanttevredenheid van 97 % geniet een scala van klanten elke dag weer de service die ze verdienen. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten inmiddels wat ze kunnen verwachten. Een 100 % score is wellicht niet haalbaar. Desondanks blijven wij ons best doen!

Wij rijden onder andere voor:

alarmsysteem voor iedereen
© Copyright 2020 ATC | Alphense Taxi Centrale