Tijdens de corona crisis blijven wij actief. Je kan zonder zorgen naar je bestemming. Lees meer over een taxi tijdens corona.

Boek gemakkelijk je taxi

Vrijblijvend je prijs berekenen!

[adressen_invullen]

Taxi Koudekerk aan den Rijn Bestellen

bij de nummer één vervoerder van de Regio. Je kan VANUIT HÉÉL NEDERLAND een taxi bestellen. Voor een vaste lage prijs naar je bestemming.

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Personen en Zakelijk-vervoer | Groepsvervoer | Trouwvervoer | Uitgaansvervoer

Heeft u vervoer nodig bij de regio Koudekerk aan den Rijn. Zoek niet verder maar bel ons nu. Allereerst staan wij alle dagen van de week, 365 dagen per jaar voor u klaar. Of u nu naar Leiderdorp of Aarlanderveen wilt of misschien wel een drankje doen bij eetcafé de Hoek. U bepaald! Wilt u op een later tijdstip reizen? Geen probleem! Daarnaast Reserveert u uw rit gemakkelijk online vooraf. Scherpe tarieven en comfort. Vroeg in de morgen naar Schiphol om op vakantie te gaan? Onze chauffeur zal tijdig ter plaatse zijn. Kortom: heeft nu of binnenkort een taxi nodig, wij staan voor u klaar.

24/7 vervoer naar alle luchthavens (Benelux)

Met Taxi Koudekerk aan den Rijn bent u altijd snel op uw bestemming. Bovendien wordt u vervoerd door ervaren chauffeurs in een luxe auto van Mercedes of BMW. Ons hele wagenpark is voorzien van het landelijk kwaliteitskeurmerk voor taxi vervoer, het TX-keurmerk. Heeft u een afspraak? Wij dragen zorg voor een tijdige aankomst. Wilt u werken tijdens uw rit? De klant is bij Taxi Koudekerk aan den Rijn koning, ongestoord en in alle rust kunt uw werk verrichten. Ten slotte zetten wij de radio indien gewenst uit, en met veel beenruimte kunt u comfortabel u werk voortzetten.

Reviews

Reviews van onze klanten

4

Te duur en bij pin betaling zo maar extra gevraagd

Te veel betaald voor een korte rit en bij pin betaling zo maar vijf euro extra gevraagd. De eerste en [...]
- Alphen aan den Rijn
10

lange maar fijne rit

Door autopech moesten wij met een taxi uit Zuid-Frankrijk opgehaald worden. Twee aardige chauffeurs stonden ruim op tijd op de [...]
- Hernen
127 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Wagenpark

Tesla Elektrisch

Model X 2018

Zeer ruim

Een ware beleving

Mercedes-Benz

S klasse 2020

Uiterst comfortabel

Vervoer in stijl

Mercedes-Benz

Vito 2019

Tot 8 personen

Met reisbagage

wiezijnwijicoon

Wie zijn wij

De Alphense Taxi Centrale is een invloedrijke speler op het gebied van personenvervoer in deze regio. Onze chauffeurs staan dan ook dag en nacht voor u klaar. Met vele jaren ervaring in de branche kennen wij de wensen van onze klanten en streven wij ernaar ons service niveau hoog te houden. Door middel van een goede planning en het monitoren zijn wij vrijwel altijd op tijd de locatie.

ervaringicoon

Onze ervaring

Elf jaar chauffeurservaring heeft ons geleerd welke eigenschappen een chauffeur moet hebben om rij- comfort en service te bieden. Het goed verzorgen van het wagenpark is dan ook erg belangrijk. En daarom kiezen wij enkel voor dealer onderhoud. Bovendien controleren wij dagelijks de taxi’s. Om te zorgen dat zowel u als ons personeel veilig over de weg.

Klanttevredenheidicoon

Tevredenheid

Taxi Koudekerk aan den Rijn streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Met een klanttevredenheid van 97 % geniet een scala van klanten elke dag weer de service die ze verdienen. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten inmiddels wat ze kunnen verwachten. Een 100 % score is wellicht niet haalbaar. Desondanks blijven wij ons best doen!

Wij rijden onder andere voor:

alarmsysteem voor iedereen
© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale