Tijdens de corona crisis blijven wij actief. Je kan zonder zorgen naar je bestemming. Lees meer over een taxi tijdens corona.

Boek gemakkelijk je taxi

Vrijblijvend je prijs berekenen!

Taxi Bodegraven Bestellen

bij de nummer één vervoerder van de Regio. Je kan VANUIT HÉÉL NEDERLAND een taxi bestellen. Voor een vaste lage prijs naar je bestemming.

  • Altijd een privé taxi
  • Gratis bagage mee
  • Kosteloos annuleren
  • Aantrekkelijke tarieven

Personen en Zakelijk-vervoer | Groepsvervoer | Trouwvervoer | Uitgaansvervoer

Taxi Bodegraven staat altijd paraat om u veilig en snel naar plaats van bestemming te brengen. Allereerst doen wij niet moeilijk en zetten u als klant dus centraal. U bepaald! Onze chauffeur komt u bovendien op elke locatie in Bodegraven of Reeuwijk ophalen. Bel nu, geef uw locatie door en terwijl u belt is onze chauffeur al onderweg. Gaat u op vakantie en wilt u met koffers naar Schiphol of Rotterdam Airport? Onze chauffeur helpt met de koffers en draagt bovendien zorg voor een tijdige aankomst, waardoor u gerust op reis gaat. Wellicht is uw bestemming meer in de buurt. Of misschien wilt u heerlijk van het weer genieten bij de Reeuwijkse Plassen. Voor Taxi Bodegraven is het allemaal geen probleem. Taxi Bodegraven, de leidende personenvervoerder van de hele regio. Wij spreken u snel!

24/7 vervoer naar alle luchthavens (Benelux)

Taxi Bodegraven voorziet in vervoer over korte en lange afstanden. Zowel personenvervoer als zakelijk vervoer. Na het faillissement van taxi Hoogenboom in 2016 was er grote vraag naar een vervoerder. Daarom hebben wij ingespeeld op de behoefte door vervoer aan te bieden voor de regio. Bodegraven valt sinds een aantal jaar samen met Reeuwijk onder dezelfde gemeente. Bel ons nu, of maak vooruit een afspraak door een reservering te plaatsen. Service. Veiligheid. Comfort. Betaalbaarheid. U bent de klant en daarmee bent u de Koning. Heeft u specifieke wensen? Meld het ons. Wij denken graag met u mee.

Reviews

Reviews van onze klanten

4

Escroquerie

Nous avons commandé par téléphone 2 transferts entre ALPHEN et l'aéroport de SCHIPOL . On nous annonce un tarif de [...]
- SULNIAC
4

Te duur en bij pin betaling zo maar extra gevraagd

Te veel betaald voor een korte rit en bij pin betaling zo maar vijf euro extra gevraagd. De eerste en [...]
- Alphen aan den Rijn
128 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10
Wagenpark

Tesla Elektrisch

Model X 2018

Zeer ruim

Een ware beleving

Mercedes-Benz

S klasse 2020

Uiterst comfortabel

Vervoer in stijl

Mercedes-Benz

Vito 2019

Tot 8 personen

Met reisbagage

wiezijnwijicoon

Wie zijn wij

De Alphense Taxi Centrale is een invloedrijke speler op het gebied van personenvervoer in deze regio. Onze chauffeurs staan dan ook dag en nacht voor u klaar. Met vele jaren ervaring in de branche kennen wij de wensen van onze klanten en streven wij ernaar ons service niveau hoog te houden. Door middel van een goede planning en het monitoren zijn wij vrijwel altijd op tijd de locatie.

ervaringicoon

Onze ervaring

Elf jaar chauffeurservaring heeft ons geleerd welke eigenschappen een chauffeur moet hebben om rij- comfort en service te bieden. Het goed verzorgen van het wagenpark is dan ook erg belangrijk. En daarom kiezen wij enkel voor dealer onderhoud. Bovendien controleren wij dagelijks de taxi’s. Om te zorgen dat zowel u als ons personeel veilig over de weg.

Klanttevredenheidicoon

Tevredenheid

Taxi Bodegraven streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Met een klanttevredenheid van 97 % geniet een scala van klanten elke dag weer de service die ze verdienen. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten inmiddels wat ze kunnen verwachten. Een 100 % score is wellicht niet haalbaar. Desondanks blijven wij ons best doen!

Wij rijden onder andere voor:

alarmsysteem voor iedereen
© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale