• Visite kaartje van de Alphense Taxi Centrale

Een nieuwe speler Taxi vervoer

Op het gebied van Taxi vervoer in Alphen aan den Rijn en omstreken
Tony Akhtar opent na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in zowel de horeca als de taxi branche zijn eigen taxi onderneming, onder de naam ‘’Alphense taxi centrale’’, in Alphen aan den Rijn. Inspelen op de vervoersbehoefte waarbij comfort, service en scherpe tarieven hoog in het vaandel staan. Met een wagenpark waarin voornamelijk Mercedes E- en S-klasse voertuigen voorkomen is ultiem comfort voortaan één telefoontje bij u verwijderd. Met een aantal hybride voertuigen zet dit nieuwe taxi bedrijf in Alphen aan den Rijn zich in voor een beter milieu.

Het is de laatste tijd zwaar in de taxi branche. Dit is onder meer te danken aan de opkomen van internationale taxi diensten en het gedoogbeleid voor snodders. Dit weerhoud Tony Akhtar echter niet van de wil om deze onderneming met succes een plaats te geven in Alphen aan den Rijn en de omliggende plaatsen. ‘’Zolang je de focus houdt op het gemak van de klant, door netjes te werk te gaan met professionele chauffeurs die de weg kennen en op tijd komen, zal er altijd een doelgroep zijn die graag gebruik maakt van je diensten als taxi bedrijf’’ verteld Tony Akhtar.

De Alphense taxi centrale zal in Alphen aan den Rijn actief zijn maar hiernaast ook in o.a. de volgende plaatsen: Woubrugge, Ter Aar, Nieuwkoop, Boskoop, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerwoude-Dorp, Koudekerk a/d Rijn, Bodegraven en Zwammerdam.

© Copyright 2023 ATC | Alphense Taxi Centrale